HJEMMESIDE / OM OSS

OM OSS

Carboline Company har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjonsbeskyttelse, tankbelegg og brannbeskyttende produkter over hele verden basert på kontinuerlig teknologisk utvikling og førsteklasses service.

Selskapets filosofi...

Våre produkter og service skal tilfredstille våre kunders behov ved å:
Verne verdier fra korrosjon, erosjon, slitasje, fysisk nedbryting, vær, brann etc.
Øke verdiskapning gjennom forbedret utseende, enklere vedlikehold, rengjøring og ved å forhindre forurensning av produkter.
Bidra til forbedret produksjon og i vareta ønskede egenskaper.

Carboline's team er dedikert til å møte våre kunders behov ved å:
  • Bistå med høy ekspertise på problemløsning
  • Ha førsteklasses service og leveringsdyktighet
  • Etterstrebe å være de som er "lettest å gjøre business med"

Vi tilbyr kundene våre riktige produkter, høyeste kvalitet på produksjon, kundeservice og markedsledende teknisk service.

Global produktutvikling og produksjon:

Med et av de mest avanserte globale FoU miljøer dedikert til utvikling av avanserte malingsprodukter kan Carboline tilby unike løsninger over hele verden. Dette kombinert med over 20 produksjonsanlegg gjør Carboline til en sikker produsent og leverandør av avanserte malinger og brannbeskyttende produkter til våre kunder over hele verden. Uansett hvor du befinner deg - Carboline har produktene som beskytter dine verdier.
Carboline er et datterselskap av RPM Intrnational Inc. (NYSE:RPM), et multinationalt holdingselskap som produserer og selger avanserte malingsprodukter, tettemidler og spesialkjemikalier primært for bruk til vedlikehold, reperasjon og utbedring.  http://www.rpminc.com/

 Corp Brochure -Icon  
Firmabrosjyre

For mer informasjon om Carboline Company, last ned vår firmabrosjyre ved hjelp av link nedenfor:

Last Ned Carboline Corporate Brochure

Red bucket