HJEMMESIDE / OM OSS / Hvem vi er

Hvem vi er

lopata.jpgHistorikk

I 1947 utviklet Stanley Lopata et produkt for å løse et problem hos en kunde. Å løse kunders problemer er slik  det hele startet, og etter mer enn 60 år er dette fremdeles vårt fokus i Carboline.

Carboline er en del av RPM International, et "Fortune 300" selskap. Vi er en global leverandør og har et sterkt engasjement innen korrosjonsbeskyttende malinger, tankbelegg og brannhemmende produkter med kontorer og produksjon over hele verden.

Carboline har en aktiv rolle i bransjeorganisasjoner som f.eks. National Association of Corrosion Engineers(NACE) og Society of Protective Coatings (SSPC). Som et aktivt medlem i malings- industrien sponser vi utdanningsprogram, stipendiater og et professorat i korrosjonsteknikk på Akron Universitet. Vi har som mål å bidra i fremtidens utvikling av nye teknologier innen korrosjonsbeskyttende malingssystemer til Industrien.

Vårt mål er å ivareta dine behov og forventninger ved å anbefale produkter som bidrar til optimale løsninger. Ved å gjøre dette har Carboline blitt den globale standard på kvalitet når det gjelder high performance coatings, linings and fireproofing products.

Vårt stadige fokus på gode egenskaper, bred global erfaring, kontinuerlig investering I utvikling og testing og vår evne til og møte utfordringer gjør at vi har blitt en verdifull samarbeidspartner for våre kunder. I dag gjør vi fremdeles det vi startet med;
fokusere på å løse kundenes problemer…….gjøre ting riktig.

RedBucket-White

Coatings -Done -Right

De Riktige Menneskene

Carboline har et meget erfarent salg- og teknisk service team. Uansett hvor du befinner deg vil Carboline kunne hjelpe deg til å finne løsninger

De Riktige Produktene

Innovasjon og teknologi er sentrale verdier i et selskap. Utvikling av nye produkter som løser problemer er en sterk drivkraft hos Carboline.

Riktig Lokalisert

Med 23 fabrikker lokalisert rundt om i verden, er vi i stand til å produsere og levere kvalitetsprodukter til våre kunder uansett hvor de befinner seg. Uansett hvor du befinner deg, vil vi kunne levere det produktet du trenger for og ivareta dine behov.